Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Η Boschung ολοκληρώνει τη σειρά F2 του Trident

Ο Ελβετός οδηγός Ralph Boschung θα συμμετάσχει στον οδηγό της Ακαδημίας της Ferrari, Giuliano Alesi, στη σειρά Formula 2 της Trident Racing το 2019.
Ο 21ος επαναπατριζόμενος F2 Boschung τελείωσε το 19ο με την Campos Racing το 2017, προτού υποστεί κακή τύχη και μια σειρά από ζητήματα αξιοπιστίας το 2018 με το MP Motorsport, ολοκληρώνοντας το 18ο.

Ο Ελβετός οδηγός δοκιμάστηκε πριν από την σεζόν με την Trident και παρόλο που αντικαταστάθηκε για δύο ημέρες από τον Antonio Fuoco, έχει γεμίσει με επιτυχία το στάβλο της ιταλικής ομάδας.

"Έχω έρθει σε επαφή μαζί τους εδώ και αρκετά χρόνια και είμαι χαρούμενος που τελικά υπάρχουν οι συνθήκες συνεργασίας», δήλωσε ο Boschung.

"Η ομάδα είναι υψηλού επιπέδου, τόσο από τεχνική όσο και από ανθρώπινη άποψη, και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει η χημεία που απαιτείται για μια κορυφαία σεζόν. Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στην πορεία".

Ο αδερφός της ομάδας Trident Giacomo Ricci πρόσθεσε: "Μαζί με τον Giuliano Alesi, θα αποτελέσει μια συμπληρωματική σειρά με υψηλό δυναμικό.

"Ποτέ δεν αρέσει σήμερα, περιμένω να ξεκινήσουν οι μηχανές και να ξεκινήσει μια νέα και συναρπαστική εποχή."

Μόνο τρεις θέσεις παραμένουν στο δίκτυο F2 για το 2019: δύο στο MP Motorsport και ένα στο Campos Racing.

Ο Dorian Boccolacci πραγματοποίησε το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργίας του Campos σε δοκιμές πριν από την σεζόν, ενώ ο MP είχε μια σειρά οδηγών, μεταξύ των οποίων ο πρόσφυγας IndyCar Jordan King.

2019 F2 μέχρι τώρα:

Carlin: Louis Deletraz, Nobuharu Matsushita
ART Grand Prix: Nyck de Vries, Νικήτα Mazepin
ΦΡΑΓΜΑΤΑ: Sergio Sette Camara, Νικολάου Λατίφι
UNI-Βιρτουόζοι Racing: Luca Ghiotto, Guan Yo Zhou
Prema Racing: Sean Gelael, Mick Schumacher
Sauber Νέων ομάδας Charouz: Callum Ilott, Juan Manuel Correa
Campos Racing: Jack Aitken, TBA
MP Motorsport: TBA, TBA
Arden: Anthoine Hubert, Τατιάνα Καλντερόν

Trident: Giuliano Alesi, Ralph Boschung


Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου